Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΧΟΥΝΤΑ



Ξέρω σου έλειψα διαδίκτυο. Και σε εσένα, και στους φίλους μου στα Γιάννενα, και στους πρώην φοιτητές μου, και στους πρώην «συναδέλφους» και σε όλους. Βαρέθηκα να σηκώνω τηλέφωνα και να απαντάω σε μηνύματα, που να στα λέω. Για αυτό, είπα να πω μερικές κουβέντες. Γιατί η ιστορία, δε θα γραφτεί όπως γουστάρει ο κάθε πουτάνας γιος ή οι θλιμμένες πουτάνες της «Δημοκρατικής Νομιμότητας». Θα γραφτεί όπως έγινε στην πραγματικότητα. Ούτως ή άλλως, κρίνοντας από το παρόν, δεν πιστεύω βλέπεις ότι στο μέλλον, τουλάχιστον σε αυτόν τον τόπο που υπήρχε μια ελπίδα σε τέτοια θέματα, θα ενδιαφέρεται ο χαρούμενος καταναλωτής και ο σκλάβος. Κάτι περίεργοι τύποι που η αλήθεια και η δικαιοσύνη τους κάνει να αισθάνονται όμορφα και ανθρώπινα θα ψάξουν. Ε, για αυτούς είναι το blog, τι νόμιζες (μη μασάτε παιδιά εκεί στο μέλλον, φάγαμε εμείς τα σκατά για όλον τον κόσμο); Και μιας και είπα ήδη δύο φορές τη λέξη πουτάνα, ήθελα να σου πω, ότι οι πραγματικές πουτάνες, κάνουν λειτούργημα, και πολύ επικίνδυνο επάγγελμα στην πραγματικότητα. Αυτοί οι τύποι που τους βλέπεις να «σώζουν» την πατρίδα, δεν μπορούν ούτε καν να κάτσουν δίπλα. Προσβάλλουμε τις πραγματικές έτσι.

Όπως θα είδες και εσύ, ακόμα και οι χουντικοί έχουν σκίσει τα πτυχία τους με αυτά που γίνονται σήμερα. Αφού μεγάλωσε το τσουτσούνι μας μετά από τις παρελάσεις, οι οποίες ήταν λίγο πριβέ, αλλά δε γαμιέται, τις καρδιές μας θα χαλάσουμε, τώρα τελείωσε και η κρίση. Εγώ το έμαθα από σένα, αλλά το είπε και η τηλεόραση το είδες;
Ναι αγαπητό μου διαδίκτυο. Τώρα, θα μας δανείσουν οι αγορές. Τι νόμιζες δηλαδή; Σε τα μας τώρα;

Έτσι λοιπόν, τώρα που αποκαταστάθηκαν οι αδικίες (βλέπε τις παπαριές για το κοινωνικό μέρισμα), έστρωσε η οικονομία (που όπως λεν και οι απ’ έξω είναι σε καλό δρόμο) τώρα πάλι θα ζήσουνε σαν άνθρωποι μάλλον. Αααααχχχ…κρίση ήταν και τέλειωσε. Δυστυχώς δεν ήμουν στην Αθήνα για να πάω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Eurogroup που στάθηκε ολόψυχα στο πλευρό της Ελλάδας, αλλά όχι των Ελλήνων και κατ’ επέκταση και όλων των ιθαγενών και μη στην αποικία. Τώρα, έφυγαν από το Δημόσιο οι κλέφτες και οι καταχραστές. Για αυτό έφυγα και εγώ από το Πανεπιστήμιο. Ξέρεις από πού σου γράφω τώρα; Από το διαστημόπλοιο που έφτιαξα με τα δις που έβγαλα μαύρα πουλώντας επιστήμη. Όχι τι νόμιζες; Ότι θα είμαι κλεισμένος στο σπίτι μου με κατάθλιψη, τρώγοντας ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα και ένα πιτόγυρο όλη μέρα, χωρίς κανένα δικαίωμα και με τόνους ιερό μένος; Πλάκα μας κάνεις;

Έτσι που λες διαδίκτυο κρίση ήταν και πέρασε. Κάτσε λίγο…Ουπς. 12:00 ακριβώς. Πάει και η Πρωταπριλιά.

Άκου τώρα να δεις τι γίνεται στην πραγματικότητα, μιας και ξημερώνει 2 Απριλίου τώρα, και τα αστεία τελειώνουν. Έχουν την ψευδαίσθηση όλοι οι της «Νομιμότητας», ότι θα περάσει έτσι αυτό. Τι παίρνουν ρε διαδίκτυο; Μήπως στην πραγματικότητα είναι παιδιά των λουλουδιών που έχουν ντυθεί απλώς δολοφόνοι με κουστούμια;

Ελπίζω να πρόσεξες που πάει το πράγμα, έτσι; Πάει στο «κρίση ήταν και πάει», «τώρα ας δούμε μπροστά», «ανάπτυξη», «θέσεις απασχόλησης» (και όχι εργασίας) και οι γνωστές παραρολογίες που βιάζουν ότι έχει απομείνει σε ανθρώπινο συναίσθημα και λογική. Εξάλλου, το να είσαι εγκληματίας του κοινού ποινικού δικαίου είναι Lifestyle. Είσαι κάποιος ρε παιδί μου. Ενδιαφέρονται όλοι. Το Υπουργείο Νομιμότητας, η Ύπατη Αρμοστία, τα τυπάκια των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κλπ.

 Και κάτι για την «τρομοκρατία» και τους «τρομοκράτες» όπως τους λεν τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης. Κάνε σε παρακαλώ μια διαδικτυακή δημοσκόπηση και ρώτα τους απλούς ανθρώπους το εξής: Από τι κινδυνεύετε, από την «τρομοκρατία» ή από αυτούς που κυβερνάνε; Αν σου απαντήσει έστω 1 % την τρομοκρατία, κοίτα καλύτερα, γιατί το πιθανότερο είναι να ψηφίζουν 500 φορές ο καθένας κάποια εγκληματικά κομματόσκυλα από διαφορετικούς υπολογιστές.

Οι μόνοι που δεν υπάρχουν σε αυτή τη χώρα είναι οι έντιμοι άνθρωποι. 10% να ήταν, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, τώρα θα είχε γίνει ήδη της πουτάνας το κάγκελο. Τώρα, θα είχαν νοικιασμένα τα ελικόπτερα οι «σωτήρες». Τώρα, οι μεγαλοφοροφυγάδες και οι καταχραστές θα έβαζαν δουλεύοντας τα μπετά, από ¨οικολογικό¨τσιμέντο, με σούπερ νανοτεχνολογία –εξειδικευμένο τούβλο κι έτσι, νανοτσιμεντότουβλο-, για να εγκαινιάσουν οι ίδιοι τα κελιά τους. Τώρα, μεγάλο ποσοστό υψηλόβαθμων δικαστικών, τραπεζικών και νταβανζτήδων, θα μοιράζονταν ένα κελί. Τώρα, οι βουλευτές που με Νόμους δολοφόνησαν εκτός από συνειδήσεις και ανθρώπους έπρεπε να στρίβουν τσιγάρα στη φυλακή.

Κι όμως διαδίκτυο, δεν άλλαξε τίποτα όπως κατάλαβες. Οι κάφροι έγιναν πιο κάφροι, ακόμα πιο ξεδιάντροποι, και οι άνθρωποι που έχουν καλοσύνη και ανεπτυγμένο το περί δικαίου αίσθημα, είναι στη μπάντα. Η Νομιμότητα, οι λεφτάδες και οι επαγγελματίες των «εργαζομένων», δεν τους θέλουν γιατί χαλάν τη σούπα.

Και ξέρεις γιατί αυτή η χούντα συγκρίνεται πλέον άμεσα και ευθέως με την παλαιότερη; Γιατί και εκεί, 29 δικάστηκαν για τα μάτια του κόσμου. Και έπεσε η χούντα, ε; Πρέπει να ήταν σούπερμαν όλοι τους γιατί με 29 άτομα δεν κρατιέται μια Χώρα από όσο ξέρω. Πάντως όπως και να έχει, αυτοί κάθισαν και την έφαγαν. Αυτοί που έχουμε τώρα, επειδή δεν υπάρχει κανένα αντίπαλο δέος που να στέκεται για το Δίκαιο, κάνουν ότι γουστάρουν, και χωρίς να κρατούν ούτε τα προσχήματα. Τους προστατεύει η Νομιμότητα, την οποία την έχουν κόψει και ράψει στα μέτρα τους.

Σήμερα που λες, δεν έχουν δικαστεί ούτε 29. Πώς σου φάνηκε; Διάβασες καλά; Να στο ξαναπώ. Δεν έχουν δικαστεί ούτε 29. Και όλα αυτά, στο όνομα της Δημοκρατίας, άλλη μια λέξη η οποία έχει γίνει πορνίδιο, όπως η δικαιοσύνη για παράδειγμα.

Και επειδή διαδίκτυο βλέπω, ότι και εσύ τελικά παίρνεις το δρόμο της καλοπληρωμένης τσούλας, άφησε σε παρακαλώ ένα μικρό παραθυράκι για τη Δικαιοσύνη, όσα και να σου δώσουν οι εγκληματίες. Την πραγματική Δικαιοσύνη εννοώ φυσικά. Αυτή, που τους δολοφόνους με τα κοστούμια τους στέλνει εκεί που έπρεπε να είναι. Με τα υλικά ανακύκλωσης. Τίποτα δεν πάει χαμένο, αγαπώ το περιβάλλον και think before you print και τα γνωστά.


Θα ήθελα επίσης να σου θυμίσω και κάτι, το οποίο λόγω του νεαρού της ηλικίας σου, μάλλον δεν ξέρεις. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης κατοχής, αυτός ο λάος που βλέπεις να πεθαίνει συνειδησιακά σιγά σιγά, είχε τα αρχίδια να βγει στο δρόμο όταν εκτελούσαν συμπατριώτες του για να διαδηλώσει. Και δεν κατέβαινε σαν κακοθημένο μπαστάρδι με τη σημαιούλα από το κόμμα του ή το φορέα του για να κάνει το κομμάτι του. Σήμερα που λες, ούτε αυτό μπορεί να κάνει. Φρόντισαν τα κόμματα και τα απολιθώματα του χίτλερ και του στάλιν για αυτό. Ξέρεις, οι γνωστές παπαριές ότι ο λαός δεν μπορεί από μόνος του, θέλει και καθοδήγηση και μπλα…μπλα…μπλα…

Τότε που λες λοιπόν, οι συμπατριώτες μας, έτρωγαν σφαίρες. Τώρα, έχοντας χορτάσει μάλλον όλοι, δεν νιώθουν την ανάγκη να σουτάρουν όλους τους απατεώνες εντός και εκτός. Γιατί είναι ο καθρέφτης τους διαδίκτυο, κατάλαβες. Κατάλαβες διαδίκτυο τι κοιτάζουν όταν βλέπουν στον καθρέφτη; Κατάλαβες γιατί δεν ανοίγει μύτη ακόμα;

Άκου τι έγινε ρε Διαδίκτυο, απαγορεύτηκαν οι διαδηλώσεις λόγω Eurogroup. Κρίμα που δεν ήμουν στην Αθήνα ρε γαμώτο. Νομίζω πρέπει να τους πεις να κάνουν ένα Eurogroup εδώ, στη Θεσσαλονίκη. Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ. Θέλω να τους πω ένα ευχαριστώ από κοντά, ξέρεις με αγάπη, στοργή και πολύ φιλανθρωπικά αισθήματα. Να ανταποδώσω την αγάπη (γιατί είναι και Χριστιανοί), την αλληλεγγύη, και τη φιλία.

Το άλλο το άκουσες που είπε ο γκεσταπίτης; Είπε το Ρώσο ότι συμπεριφέρεται σαν το Χίτλερ για το θέμα της Κριμαίας. Παραβλέποντας το γεγονός ότι εντελώς «τυχαία» όπως και στην πρώην Γιουγκοσλαβία, έπεσαν σφαίρες σε διαδηλωτές, ξέρεις, οι γνωστές προβοκάτσιες για δημιουργηθεί το απαιτούμενο μίσος, παλιά συνταγή . Και παρόλα αυτά, δεν έγινε της πουτάνας, γεγονός θετικό, γιατί θα την πλήρωναν απλοί άνθρωποι από όλες τις μεριές πάλι. Και βγήκε ο Γκεσταπίτης που λες, να μιλήσει. Σου θυμίζω, ότι έγινε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και το 95% ψήφισε για αυτό που έγινε. Αλλά που να καταλάβει ο Γκεσταπίτης από λέξεις που έχουν Δήμο μπροστά (όπως Δημοψήφισμα, Δημοκρατία, Δήμο τι κάνεις ρε, όλα καλά κ.ο.κ.).

Και τι άλλο είπε ο γκεσταπίτης, άκουσες; Ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο για το ευρώ. Με άλλα λόγια, επειδή εγώ καταλαβαίνω τη γλώσσα τους, αντίθετα με το μέσο αρχιδολεβιέ που ακόμα και τώρα κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, τι ήθελε να πει ο γκεσταπίτης, ξέρεις; Ότι τώρα, στα παπάρια μας κιόλας αν πάτε να το χοντρύνετε. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό και για τις επόμενες γενιές. Αυτό είναι το τίμημα του να χάνεις έναν πόλεμο. Η άθλια συνθηκολόγηση.

Έτσι λοιπόν, τώρα είναι η ώρα της ανάπτυξης. Κοίτα στο Ελληνικό ας πούμε. Και γαμώ τα φιλέτα έτσι; Και ποιος το πήρε; Αυτός που ξέρει να τρώει φιλέτα από ανθρώπους, μέσω της Νομιμότητας φυσικά.

Βαριέμαι να γράψω άλλο σήμερα. Αλλά επειδή είναι και ένα μικρό ιστορικό ο χώρος που μου δίνεις για να γράφω ήθελα να σου πω τις κατηγορίες οι οποίες έχουν δικαιώματα τώρα, την περίοδο της τυραννίας. Για να τα θυμάσαι και να τα μνημονεύεις γιατί θα στα πουν αλλιώς.

Οι κατηγορίες που έχουν δικαιώματα είναι οι εξής:
  1. Οι νταβατζήδες και τα πιστά καφράκια τους (βουλευτές, υπουργοί, πολλά μέλη της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης, δημοσιογράφοι, καθηγητές πανεπιστημίου γενικά, αυτοί που έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη από όλους).
  2. Οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι, συγνώμη, οι «εργαζόμενοι» σύμφωνα με το Lifestyle, με εξαίρεση αυτούς που απολύθηκαν είτε βγήκαν στη διαθεσιμότητα, οι οποίοι έχουν κάποια δικαιώματα πάλι, λιγότερα βέβαια με το μόνιμο. Όταν λέω δημόσιοι υπάλληλοι, εννοώ και τους «επιχειρηματίες» που ο μόνος του πελάτης ήταν προμήθειες από το δημόσιο ένα πράγμα. Περιμένουν το ΕΣΠΑ που έρχεται με VESPA (ξέρεις, ανάπτυξη, δουλειές και πούτσες μπλε..).
  3. Οι απατεώνες, για τους οποίους είναι γραμμένοι όλοι οι Νόμοι, η περίφημη Νομιμότητα. Τέτοια προστασία σε απατεώνες ούτε σε τριτοκοσμική χώρα. Απίστευτο, ε; Και που είσαι ακόμα.
  4. Και φυσικά οι φραγκάτοι, οι οποίοι ποτέ δε μάθουμε πώς έγιναν τόσο φραγκάτοι γιατί ποτέ κανένας δε θα ψάξει ούτε το πόθεν ούτε το έσχες. Τις θυμάσαι τις λίστες; Χάθηκαν μέσα στα πυροτεχνήματα και στις παπαροεντυπώσεις. Αρχίδια θυμάσαι διαδίκτυο.


Δημόσιους λειτουργούς, δεν έχει σε αυτή τη χώρα, οπότε μη σκοτίζεις τα αρχίδια σου να ψάχνεις. Αν υπήρχαν, θα τους είχα βρει και θα είχαμε κάνει μεγάλο πανηγύρι.

Όσοι δεν ανήκουμε στις προηγούμενες κατηγορίες, θα προσπαθήσουν να σε πείσουν στο μέλλον ότι δεν υπήρχαμε.

Υπάρχουμε όμως, διαδίκτυο, μην το ξεχνάς. Εντάξει; Μην το ξεχάσεις ότι υπάρχουμε και εμείς.

Τέλος, θα ήθελα αν γίνεται, να τους δώσεις λεφτά όλους τους προηγούμενους που έχουν δικαιώματα, τα οποία κατακτήθηκαν με θυσίες και μπλα..μπλα…μπλα.., αλλά εμείς δε τα είδαμε ποτέ; Για να πέσουν εντελώς και οι λίγες μάσκες που έμειναν. Όχι για να καταλάβω εγώ. Άργησα, αλλά κατάλαβα.

Για να καταλάβουν οι νεότεροι, μήπως και γλυτώσουν το μαρτύριο, κατάλαβες;


(Αυτό το μήνυμα το έγραψα Πρωταπριλιά ξημερώνοντας 2 του μηνός. Το επόμενο, που θα δεις στο καπάκι, το έγραψα σήμερα και καλά θα κάνεις να το διαβάσεις με προσοχή γιατί στόχος μου είναι να υπάρχει εισαγγελική παρέμβαση για τον εξής λόγο: αν το διαβάσει τίμιος άνθρωπος που στέκεται για τη Δικαιοσύνη, θα έρθει και θα μου πει πάμε παρέα. Θα είναι αδερφός μου. Αν το διαβάσει κανένας αρχιδολεβιές της «Νομιμότητας» μπορεί και να πάω κατηγορούμενος κιόλας και θα είναι εχθρός μου. Οπότε στον πούτσο μου. Αφού θα γίνει της πουτάνας ούτως ή άλλως, κάποιος πρέπει θα ξεκινήσει το χορό)









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου