Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Και ναι, εισαγγελέας και στο ΕΜΠ.

Που λες διαδίκτυο, αν είναι όποτε παραπονιέμαι, όπως βλέπεις και στις προηγούμενες αναρτήσεις σε μερικές ώρες να γίνονται αυτά που γράφω, τότε θέλω να κάνω μερικές ευχές.

Αφενός, τα γνωστά, πουθενά πόλεμος κανενός είδους, πουθενά πείνα και δίψα, πουθενά μιζέρια και αδικία και μεταξύ άλλων πουθενά θάνατος κανενός είδους, όχι τουλάχιστον πριν τη βιολογική του ώρα. Και κανέναν εισαγγελέα και στο κοινοβούλιο, μη ξεχνιέσαι...Αυτό που γίνεται είναι έγκλημα που συνεχίζεται, μην ξεχνιόμαστε κιόλας.

Εντάξει, το παραδέχομαι, περνάν πολλές κακές σκέψεις με αυτά που έχουν δει τα μάτια μου, αλλά αν είναι να πραγματοποιείς ευχές όπως έκανες τις προηγούμενες μέρες, τότε νομίζω ότι θα χρησιμοποιήσω τις ευχές μου για  καλό σκοπό.

Έχω και κάποιες άλλες βέβαια, αλλά θα στις πω στο μέλλον.

Για αύριο, έχω μόνο μια ευχή, η οποία είναι πάγια, και χωρίς αυτή, τίποτα από τα όμορφα δεν μπορεί να υπάρχει στο μέλλον.

Και ποια είναι αυτή; Η Δικαιοσύνη.

Πάω αύριο να αποδείξω τα αυταπόδεικτα πάλι. Πάντως μέχρι και σήμερα που σου γράφω, που ξημερώνει και η ημερομηνία για την έξοδο του Μεσολογγίου, σου δηλώνω γραπτώς, ότι στην Ελλάδα, οι απατεώνες όλων των ειδών, έχουν τα περισσότερα δικαιώματα από όλους τους υπόλοιπους μαζί.

Δεν ξέρω τι μέρα ξημερώνει και αν θα αποδοθεί ποτέ στην πραγματικότητα, και όχι απλώς στα δικαστήρια, Δικαιοσύνη. Ξέρω σίγουρα, ότι όταν αποδίδεται έχει Μεγαλείο, ενώ όταν λείπει, μένουν μόνο χρέη που δεν είναι δικά σου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου