Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

SOS, όπως λέμε Οδησσός



Που λες, ελπίζω να καταλαβαίνεις πλέον ότι τίποτα δεν είναι τόσο μακριά όπως νόμιζες. Η Οδησσός, είναι ένα καλό παράδειγμα. Άσε που και για ιστορικούς λόγους, θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει λίγο παραπάνω. Βλέπεις, προκειμένου να ακούς τον κάθε μαλάκα για το ποιος και πότε απελευθέρωσε την Ελλάδα, εν μέρει φυσικά (το παραδεχτήκαμε αυτό, περίπου 190 χρόνια πριν), ξέχασαν από πού ξεκίνησε η επιτυχής επανάσταση του 1821. Βέβαια, επίσης ξεχνούν αρκετοί, δυστυχώς οι περισσότεροι, το πόσες άλλες επαναστάσεις μικρότερης εμβέλειας είχαν γίνει όπου υπήρχαν Έλληνες, αλλά ΟΚ, μέσα στο Matrix είμαστε, όλα πρέπει να τα περιμένουμε.

Πάντως ελπίζω τώρα, που και ο τελευταίος ούνος καταλαβαίνει πώς η «Δύση» αντιλαμβάνεται τη «Δημοκρατία», να σκεφτεί λίγο περισσότερο. Και να ακυρώσει τις επερχόμενες εκλογές στην πράξη. Η νομιμοποίησή τους είναι συμμετοχή σε έγκλημα, πάει και τελείωσε. Έπρεπε ήδη να έχουν γίνει μια σειρά από δημοψηφίσματα.

Βέβαια, να τα λέμε αυτά, κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει και η σύγκριση με τα πολιτεύματα που βρίσκονται πιο Ανατολικά, τα οποία έχουν και καλά ως επίκεντρο τον «άνθρωπο» και τον «εργαζόμενο». Εκεί να δεις χαρές που κάνει η πλειοψηφία. Και φυσικά, πόσο μπροστά είναι στα ανθρώπινα δικαιώματα…

Πάντως, σε εκείνες τις περιοχές που τώρα γίνεται χαμός, μόλις έλεγες τη λέξη Έλληνας, κινδύνευες, όπως άλλωστε σε κάποιες περιόδους και στο Βυζάντιο, όπου η τιμωρία μπορεί να έφτανε και στο θάνατο. Και δεν ήταν ούτε η ΕΕ, ούτε ΜΚΟ, ούτε αντιεξουσιαστικές κινήσεις για να τους υπερασπιστούν. Κατάλαβες; Μάλλον φασίστες θα ήταν, υπηρέτες του κεφαλαίου και οι γνωστές παπαριές.

Τώρα από τι κινδυνεύουμε περισσότερο άραγε; Από τον «κομμουνισμό»; Από το «φασισμό»; Μήπως από τις «αγορές»; Διάλεξε λίγο γιατί με έχεις μπερδέψει. Πάντως, αν τώρα δεν καταλαβαίνει ένα τουλάχιστον 30% τι σημαίνει να μην έχεις Πατρίδα, τα χρόνια που έρχονται δε θα θυμίζουν σε τίποτα όλα αυτά που έχουμε ζήσει και εμείς και οι γονείς μας. Όχι απαραίτητα σε σωματική βία. Αλλά σίγουρα σε μαζική παράνοια. Αλλά δε γαμιέται, θα έχει ασύρματο δίκτυο παντού και θα μπορούμε να έχουμε «φίλους» από την κοινωνική δικτύωση, δώρο της «Κοινωνικής Μηχανικής» (Social Engineering) στην Ανθρωπότητα.

Άντε κλείνω τώρα για να ακούσεις τι έχουν να πουν οι επικοινωνιολόγοι και οι «εργαζόμενοι». Εκλογές έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου