Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Το σκατά στον πόλεμο που θα πρέπει να πούμε όλοι μας



Λοιπόν, σήμερα, αφού είδα πάλι τι γίνεται στον κόσμο και αηδίασα, ήθελα να το μοιραστώ λίγο. Έχεις συνειδητοποιήσεις ρε φίλε πόσο «φυσιολογικό» μας φαίνεται να γίνεται πόλεμος ή οτιδήποτε σχετικό σε πολλά μέρη; 2014 ρε πούστη μου, φτάνει.

Μέσα στο άγχος και την αγωνία μας, ιδιαίτερα εδώ που σκάτεψαν επικίνδυνα τα πράγματα, ξεχνάμε τι γίνεται. Έλα να κάνουμε μια αρχή, και να μη θεωρούμε ότι είναι φυσιολογικό να σκοτώνονται άνθρωποι για μαλακίες. Και στατιστικά μιλώντας, ποτέ σχεδόν να μην την πληρώνουν αυτοί που πρέπει.. Άνθρωποι που δεν πείραξαν κανέναν την πληρώνουν.

Ποια κρίση και πίπες; Η κρίση δημιουργήθηκε για να είμαστε όλοι απασχολημένοι. Τα γνωστά ξέρεις. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάποια «κρίση» έπαιζε, άσχετα που αυτή ανέδειξε όλη τη σαπίλα μαζί και για αυτό αν δε φανούμε πιο σοφοί, απλώς, δε θα τελειώσει με τον τρόπο που νομίζουν οι περισσότεροι. Δεν είναι μια μπόρα που θα περάσει από μόνη της.

Είναι απίστευτο πάντως. Ο Δυτικός κόσμος, τον παίζει επικίνδυνα. Και καλά οι άλλοι. Η Ευρώπη δε χόρτασε πολέμους; Δεν έχουν περάσει ποτέ ούτε 50 χρόνια χωρίς κάποιο πόλεμο, μικρό ή μεγάλο στα σύνορά της. Καμία γενιά δεν έχει μεγαλώσει χωρίς να ξέρει καν τι είναι. Που σκατά θα πάει αυτό;

Και η Αμερική; Από μπάτσος του πλανήτη που έγινε μετά την πτώση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, εκεί πάλι, να χώνει τη μύτη της και να δημιουργεί εστίες ανάφλεξης. Αυτό έμαθαν, αυτό κάνουμε. Απίστευτο ρε γαμώτο. Η χώρα που έδωσε στο κόσμο τόσες ανακαλύψεις, τόσες μουσικές, τόσα χίλια δυο γαμάτα πράγματα που ομόρφυναν τις ζωές όλων από άκρη σε άκρη του πλανήτη, έχει καταντήσει να έχει εχθρούς ακόμα και τους πολίτες της. Μιας και είπα πολίτες της, μην έχεις ψευδαισθήσεις. Το μεγαλύτερο ποσοστό, παρά το γεγονός ότι τους έχουν σαπίσει στα ψυχολογικά πειράματα μέσω των ΜΜΕ, δε θέλει πόλεμο και τέτοιες παπαριές. Μισθοφόροι πολεμάνε κατά κύριο λόγο Οι απλοί άνθρωποι το έχουν δείξει τόσες φορές αυτό. Και έχουν φάει και σφαίρες παλιότερα σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις. Ειδικά όσοι έχουν ταξιδέψει εκτός των συνόρων τους και έχουν δει λίγο τον κόσμο, άστα να πάνε. Πολλοί ντρεπόντουσαν για τις κυβερνήσεις τους. Δύσκολο πράγμα να έχεις συνείδηση σε αυτή τη χώρα, τους το δίνω αυτό και όσοι έχουν είναι ήρωες. Σε αυτούς όμως τώρα, πέφτει και το μεγαλύτερο βάρος από όλες τις απόψεις για να κάνουν ότι μπορούν για να σταματήσουν όλα αυτά. Γιατί αλλιώς, όπως έχω ξαναπεί, μόνο αν μας την πέσουν τίποτα εξωγήινοι με ανώτερο επίπεδο συνείδησης μπορεί να γίνει κάτι. Οι Ευρωπαϊκοί λαοί πάντως, όπως αποδείχθηκε, δεν είναι ικανοί να σταματήσουν πόλεμο. Πάει και τελείωσε. Και για αυτό αν συνεχίσουν να πάνε έτσι, θα έρθουν μεγάλες εκπλήξεις.

Τι να πω. Πότε θα έρθει η ώρα που ανεπτυγμένος θα θεωρείται αυτός που βρήκε τον πιο σοφό και έξυπνο τρόπο για να μη γίνονται άλλο αυτές οι μαλακίες. Κερδίσουν πουθενά οι απλοί άνθρωποι από κάτι τέτοιο;

Σκατά ρε στον πόλεμο. Σκατά και στους σκατόψυχους που τους δημιουργούνε. Σκατά και σε αυτούς που κερδίζουν από τον πόλεμο. Σκατά και απόσκατα.

Άϊ σιχτίρ, βαρέθηκα.

Κλείνω με την ελπίδα ότι σύντομα, όσο πιο σύντομα γίνεται, μάχη θα θεωρούμε τίποτα αθλητικούς αγώνες ή κάτι τέτοιο. Το ξέρω ότι θα σου φανεί χαζό και ίσως λίγο παιδικό, αλλά καμιά φορά, ευχήσου το από την καρδιά σου να σταματήσουν όλα αυτά. Δεν μπορείς να ξέρεις τι ισορροπίες υπάρχουν στο Σύμπαν. Αυτό, δε σημαίνει βέβαια, ότι τους δικούς μας εδώ δεν πρέπει να τους αρχίσουμε στα σούτια. Μην ξεχνιόμαστε κιόλας, έτσι;

Ευχήσου με την καρδιά σου. Ευχήσου ή άντε και γαμήσου, τομάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου