Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Τα παραμύθια για τη φυλακή των απατεώνων και των φοροφυγάδων



Έλα καλησπέρα. Σήμερα έκανα μια μικρή σκέψη σε σχέση με την πραγματικότητα πάντα και μάλλον θα σου ανοίξω τα ματάκια σε ένα ακόμα θέμα. Όχι κάπου μακριά βολικά. Για εδώ και τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Θα σου πω όμως κάτι. Δε τα γράφω για να μιζεριάζεις ρε φίλε. Χώνεψέ το αυτό. Στα γράφω γιατί η ιστορία γράφεται όπως θέλουν. Έτσι νομίζουν. Καλό είναι να τη γράψουμε όπως είναι στην πραγματικότητα, όχι θεωρίες και αναλύσεις του πούτσου.

Σήμερα λοιπόν θα σου φύγει μια απορία που μου έφυγε και εμένα πριν από λίγο. Σήμερα θα σου αποδείξω ότι αυτά που ακούς και βλέπεις στις ειδήσεις και στο διαδίκτυο σε σχέση με το πόσος κόσμος πηγαίνει φυλακή για τα εγκλήματα που έκανε είναι ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ.

Πριν να σου πω μερικές λεπτομέρειες, να στείλω το μήνυμα  στους κρατούντες και την κάθε λογής εξουσία, μικρή και μεγάλη.

ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.

Συγνώμη φίλε για αυτό, αλλά για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας.

Που λες, την πάτησες μάλλον όπως και εγώ σε ένα ακόμα θέμα. Θυμάσαι πόσες φορές έχεις δει ειδήσεις, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Χώρας, και που καταλήγουν λέγοντας ότι «οδηγήθηκε στον εισαγγελέα» και τέτοια. Δες πόσο για τον πούτσο είναι όλοι τώρα.

Ο αριθμός των φυλακισμένων που λες το 2013 (στις 3 Απριλίου) ήταν 12912. Σήμερα  που λες (16 Αυγούστου), είναι 12750! Μάλιστα έχει γίνει και θέμα γιατί οι φυλακές χωράνε 9886. Από αυτούς που λες, ποσοστό μεγαλύτερο από 50% είναι άλλης εθνικότητας. Το ακριβές νούμερο δεν το γνωρίζω οπότε το αφήνω. Πάντως με πιο απλά λόγια που λες, οι ντόπιοι που είναι μέσα είναι πάνω κάτω 5000. Κατάλαβες που το πάω; Όχι; Θα γίνω πιο σαφής.

Σκέψου μόνο για 10 χρόνια. Βάλε στον υπολογισμό όλα τα εγκλήματα που σχετίζονται με απώλειες ζωής. Βάλε για ένοπλες ληστείες και άλλα του κοινού ποινικού Δικαίου. Βάλε για παιδόφιλους, καριερίστες του μέσα έξω, οι οποίοι παίζει και κάποιοι να είναι ασφαλίτες για ευνόητους λόγους, βάλε όλα τα εγκλήματα του ποινικού κώδικα και υπολόγισε. Το έκανες; Οκ. Πόσοι μένουν; 500 ή βαριά 1000 άτομα (και πολλά λέω); Από αυτά, για κατάχρηση εξουσίας και παράνομο πλουτισμό, μεγάλη φοροδιαφυγή, απάτη κατ’ εξακολούθηση και τέτοια πόσοι είναι; Εεεεεεεεεε; Αρχίδια είναι. Μπορεί μερικές δεκάδες το πολύ.

Δηλαδή, φαντάσου τώρα τι λέμε. Σου πρήζουν τα παπάρια με υποθέσεις φοροδιαφυγής, απάτης, ειδήσεις εδώ, και να ο γιατρός, και να ο συνδικαλιστής και να ο αγρότης και να ο δικηγόρος και να ο μηχανικός και να οι «καλλιτέχνες» και να ο ένας και να ο άλλος. Μιλάμε αυτά τα βλέπεις χρόνια τώρα. Και μέσα φίλε μου, όπως θα κατάλαβες, δεν πάει σχεδόν κανένας! Κατάλαβες τι σημαίνει αυτό; Δεν πάει σχεδόν κανένας εγκληματίας τέτοιου τύπου φυλακή! Και όχι μόνο αυτό. Επειδή τώρα λέει έχουν πρόβλημα, θα αποφυλακίσουν κιόλας κάποιους! Και γαμώ, ε;

Και ελπίζω να πρόσεξες τι σφίξιμο παίζει σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα των απατεώνων και των καταχραστών, έτσι; Αν είναι ο άλλος «τρομοκράτης» τύπου, από τον οποίο βεβαίως βεβαίως κινδυνεύει όλη η κοινωνία, ξέρεις όνομα επίθετο, που γεννήθηκε πώς μεγάλωσε κλπ. Αν ο άλλος είναι μεγαλοφοροφυγάς, απατεώνας και καταχραστής, έχει προσωπικά δεδομένα! Μα αν είναι απατεώνας ο άλλος, δε θα πρέπει να ξέρω τη φάτσα του για να προστατευτώ;

Ελληνικό Κράτος. Ο Προστάτης όλων των απατεώνων. Με δόξα και τιμή. Απατεώνες όλου του κόσμου ελάτε σε εμάς, θα σας προστατέψουμε σαν υψηλά ιστάμενους.

Με λίγα λόγια ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ. Κατάλαβες τι θα πει Ελληνικό Κράτος τώρα; Είναι το κράτος που προστατεύει τους απατεώνες και τους καταχραστές όσο κανένα άλλο, τουλάχιστον στον «πολιτισμένο» κόσμο. Να ρε που είμαστε πρώτοι και γκρινιάζετε κιόλας….

Και πάμε και στο πιο ωραίο τώρα; Βάλε τη ρεμούλα σε Κυβέρνηση, το κάθε Υπουργείο χωριστά (σε πολλές περιπτώσεις η μίζα πήγαινε και μπορεί και να πάει ακόμα ανά όροφο), Δήμους, Περιφέρειες, Πανεπιστήμια, Πολεοδομία, Δημόσια Έργα, Τράπεζες, Δικαστήρια και Δικαστικοί Επιμελητές, Αστυνομία, Στρατό, Εφορία, Ναυτιλία, Βιομηχανία, Εκκλησία, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Δημοσιογράφους και Καναλάρχες και τόσα άλλα σε όλη την Επικράτεια επί δεκαετίες. Και από όλους αυτούς τους Άγιους Ανθρώπους (πάνω από 2.000.000) δεν υπήρχαν ούτε 500 μεγαλοφοροφυγάγες, απατεώνες, επίορκοι, καταχραστές και κλέφτες μεγέθους κακουργήματος (πάνω από 73.000 ευρώ αν θυμάμαι καλά, αν και αυτό άλλαξε τώρα). Καταλαβαίνεις το μέγεθος, έτσι;

Άσε και το πιο νόστιμο. Τα περίφημα ταμεία του Κράτους. Τους κράτους των πουτάνας γιών εννοώ. Σκέψου ότι ΜΟΝΟ 10.000 να έχουν φοροδιαφύγει 100.000 επίσημα (500.000 ανεπίσημα) αυτό μας κάνει 1 δις αμέσως αμέσως. Και αυτό, χωρίς να υπολογιστεί η παραοικονομία και τέτοια. Θυμήσου ότι μερικές χιλιάδες άτομα μόνο το 2007 είχαν δηλώσει πάνω από 100.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα. Θυμάσαι τότε που έρεε το χρήμα, έτσι; Θυμάμαι πόσες βίλες που κόστιζαν πάω από μύριο χτίστηκαν; Πόσα λεφτά λοιπόν μπήκαν στα ταμεία του «κράτους»; Κάτι δεκάδες εκατομμύρια ρε φίλε. Και σε αυτά, ένα μεγάλο μέρος ήταν οι ψεύτικες συντάξεις και τέτοια.

Κατάλαβες για τι δολοφόνους μιλάμε έτσι; Αυτοί οι τύποι λοιπόν, βάζουν ένα κουστουμάκι και παριστάνουν το κράτος. Και τρέχουν στα κανάλια να πείσουν τους Ούνους ότι είναι βουλευτές, Υπουργοί και τέτοια. Και περίμενε εσύ να διορθωθούν τα πράγματα με εκλογές και με «Νομιμότητα». Την οποία θα την επιβάλλει ποιος; Η αστυνομία; Οι «εργαζόμενοι». Άντε γαμήσου κιόλας αν το πιστεύεις αυτό.

Έτσι λοιπόν, αφού στο πάρτυ ήταν αρκετός κόσμος, με πρώτους και καλύτερους τους δικούς τους, τώρα σου λένε ότι πρέπει να πληρώσουμε. Για αυτό σου λέω ΨΟΦΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ!

ΨΟΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!

Οπότε, αν ξαναδείς ή ακούσεις για περιπτώσεις «φοροδιαφυγής» και τέτοια σε ειδήσεις, διαδίκυτο και τέτοια, μην ψαρώνεις. Μούφα είναι.

Είναι που μεταρρυθμιστήκαμε όλη αυτή την περίοδο. Και φυσικά, υπάρχει και το «κοινωνικό μέρισμα».

Έτσι λοιπόν, για να επανέλθω στο αρχικό θέμα, εκεί που λένε όλοι αυτοί οι παλιάνθρωποι «οδηγήθηκε στον εισαγγελέα», το κόβουν μετά. Γιατί η συνέχεια ξέρεις ποια είναι; Έδωσε μια εγγυησούλα και στον πούτσο του κιόλας. Υπάρχουν και πολύ κοντινά ξεδιάντροπα παραδείγματα τον τελευταίο καιρό για αυτό. Δηλαδή τι σου λένε; Κλέψε όσα μπορείς, αρκεί να είναι αρκετά βέβαια, δηλαδή με τις πλάτες του «Κράτους», και μετά μη στεναχωριέσαι κιόλας. Κλέβει ο άλλος 5 μύρια, πληρώνει 100.000 και είμαστε εντάξει. Άντε άλλα 100.000 για να συντηρηθεί το λαδάκι της μηχανής (καταλαβαίνεις τι εννοώ), οπότε είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Και επανέρχομαι τελειώνοντας για σήμερα και σε ξαναρωτάω. Όλες οι προηγούμενες κατηγορίες που σου ανέφερα, πιστεύεις ότι φοβούνται τη «Νομιμότητα»; Αυτοί είναι αδερφέ μου η «Νομιμότητα». Και εμείς, θα πρέπει να γίνουμε η Δικαιοσύνη. Και Δικαιοσύνη, δε γίνεται να γίνεις μέσω της «Νομιμότητας» στο πιο διεφθαρμένο κράτος του Δυτικού κόσμου.

Για αυτό σου είπα παλιότερα, αν γίνει εντελώς ειρηνικά ότι είναι να γίνει, το 70+% των κατοίκων του τόπου μας, απλώς ΤΗ ΓΑΜΗΣΕ!

Και παρόλα αυτά, έχω να σου πω, ότι η ζωή είναι ωραία. Μη μου λαλήσεις και μη γονατίσεις. Απλώς, να θυμάσαι. Και όποτε σε θέλουν νεκρό, αδύνατο και μισοπεθαμένο εσύ να είσαι όρθιος χαρούμενος ευγενικός εκεί που πρέπει, και εξοργισμένος εκεί που πρέπει επίσης.

Μην τους κάνεις τη χάρη και γονατίσεις αδερφέ. Ψοφίμια είναι. Θα δεις, ότι όταν αρχίσουν τα ωραία, θα τρέχουν, αλλά δε θα προλαβαίνουν να κρυφτούν. Μην έχεις αυταπάτες. Ούτε τύψεις, ούτε συνείδηση έχουν. Και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Άντε καλό βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου