Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Πάλι φασαρία...

Πάλι φασαρία ρε παιδιά τις προηγουμένες μέρες.
Ήρθαν αυτοί οι τύποι της χώρας, πώς τη λέγανε να δεις, TROICA-GREECE σύμφωνα με τα επίσημα ταμπελάκια μιας από τις παπαροδιασκέψεις "ηγετών". Και κάνανε παρέλαση μόνοι τους.

Άντε, και εις ανώτερα. Και με αστυνομία από τας Ευρώπας αν δεν σας φτάνει. Τόσο πολύ αγαπή για το λαό, εις το όνομα του οποίου γίνονται όλα αυτά άλλωστε, δεν την περίμενα. Ρε αν ήθελαν οι άνθρωποι να κάνουν κακό, θα τους σταματούσε τίποτα;

Για πολλά θα πρέπει να ντρεπόμαστε σα γενιά, αλλά υπάρχει τουλάχιστον ένα για το οποίο μπορούμε να είμαστε λίγο χαρουμένοι. Δε σκοτωθήκαμε μεταξύ μας παιδιά. Το καταλάβατε; Χωνέψτε το και καταλάβετε το μεγαλείο που αυτό σημαίνει. Γιατί αν το καταλάβετε, θα φτιάξουν όλα εξοργιστικά σύντομα. Αυτό, οι κρατούντες το φοβούνται όσο τίποτα άλλο.
Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να βάλουν απλούς ανθρώπους να σκοτωθούν με απλούς ανθρώπους. Ποντάρουν στην αφέλεια, στην αμέλεια, στην ηλιθιότητα και σε όλα μα όλα τα πολύ κατώτερα ένστικτα των ανθρώπων αυτού του τόπου. Σε πάρα πολλά κέρδισαν, και σε κάποια λίγα χάνουν. Μην τους αφήσουμε να κερδίσουν. Είναι κρίμα.
Ελάτε να ζήσουμε σαν Άνθρωποι να δούμε πώς είναι και αν δεν σας αρέσει το ξανακάνουμε μπουρδέλο. Έστω έτσι ρε παιδιά, από περιέργεια.

Συγχαρητήρια στους Νομοθέτες και σε αυτούς που ψήφισαν τους Νόμους για την προστασία των απατεώνων. Έτσι είναι ρε παιδιά. Αυτό το πράγμα, πρέπει να είσαι εξαιρετικά αξιόλογος για να το πετύχεις. Εύγε.
Όταν κατοικήσουν ξανά Άνθρωποι σε αυτή τη Χώρα, τότε μπορεί να λέγεται και Ελλάδα. Μέχρι τότε, καλά θα κάνουν να δεχτούν το TROICA - GREECE.

Ζήτω και η Ευρώπη πάντως. Τι γαμάτα που είναι να ζεις σε μια Ευρωπαϊκή Χώρα. Αισθάνεσαι μια ασφάλεια βρε παιδί μου. Αφού ούτως ή άλλως, σε λίγο δε θα μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο εκτός από το να κάθεσαι σπίτι σου. Είναι το European Dream.
Μη σας καθυστερώ όμως. Πίσω στις τηλεοράσεις και στην επιχείρηση σοκ και δέος που είναι σε εξέλιξη εις βάρος μας.
Άντε καληνύχτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου