Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Πολύ φασαρία....

Ρε γαμώτο, μας τα έχουν πρήξει πάλι. Πολύ φασαρία και χαμός στο διαδίκτυο. Τι γίνεται, έρχεται κανένας επίσκεψη ή κάτι τέτοιο; Δηλαδή, μήπως να πάω να βάλω τα καλά βρε παιδί μου.
Κάτι διάβασα ότι απαγορεύονται οι συναθροίσεις (πάνω από τρία άτομα) αύριο. Μάλλον κυκλοφορεί κάποια επικίνδυνη ίωση και μας σκέφτηκαν πάλι. Ε, ρε αχαριστία δες. Δε φτάνει που τους προσέχεις να μην κολλήσουν καμιά ασθένεια, όπως η αξιοπρέπεια η οποία νομίζω καιρός είναι να διώκεται ποινικά, σου τη λένε κιόλας. Τώρα βλέποντας ποιοι μιλάνε για αξιοπρέπεια από τους επίσημους και τους αντίστοιχους φορείς, νομίζω ότι μάλλον θα πρέπει να διώκεται ποινικά.

Θα κάνω ένα ωραίο κεφάλαιο στο βιβλίο μου για αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω ποιος/α έρχεται. Πάντως θα ήταν εξοργιστικά έξυπνο να κατέβουμε όλοι μεμιάς στους δρόμους χωρίς τίποτα άλλο και αν μας κλείνει κανένας το δρόμο να κάνουμε καθιστική διαμαρτυρία αν χρειαστεί για το δικαίωμα του να μπορούμε να πιούμε ένα καφέ σε όποιο σημείο της Χώρας μας θέλουμε. Αυτό θα είναι αντίσταση. Ανάμεσα σε εμένα και στον καφέ μου δεν μπορεί να μπει ούτε η κυβέρνηση ούτε η ΕΕ και το ΔΝΤ. Εξάλλου ρε μαλάκες απολύθηκα τι στο διάολο θέλετε άλλο; Ούτε ένα γαμημένο καφέ δεν μπορούμε να πιούμε σαν άνθρωποι; Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;


Φερθείτε ρε παιδιά μια φορά έξυπνα. Μια φορά μόνο, να δούμε τι θα γίνει.Τότε φρικάρουν, όταν τους γειώνεις με τρόπους που δεν περιμένουν.

Όλοι για καφέ αύριο! Ειδικά αύριο, θα πιω δύο φορές, έτσι για σπάσιμο.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω εκτός από τις κυβερνήσεις του τόπου και την ΕΕ, το ΔΝΤ και όλους τους εμπλεκόμενους οργανισμούς (ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και άλλα όμορφα τέτοια) για τα δικαιώματα και τους μισθούς που είδα , οι οποίοι προφανώς ήταν αστρονομικά υψηλοί. Ρε πούστη μου, ώρες ώρες αισθάνομαι αχάριστος, το παραδέχομαι....Ολόκληρο έγγραφο διαμαρτυρίας έκαναν οι άλλοι (10 λεπτά και μια κόλλα χαρτί). Το οποίο βέβαια δεν ήταν και τόσο αποτελεσματικό, αλλά δε γαμιέται, πάντως το έκαναν, να τα λέμε αυτά παιδιά. Και εγώ είχα κάνει αίτηση για Παγκόσμια Ειρήνη για την εξαφάνιση της πείνας και της δίψας, την Προστασία του Περιβάλλοντος και όλα τα όμορφα αλλά δεν έπιασε ρε γαμώτο. Τόσα χρόνια Δημόσιος Λειτουργός και δε με άκουσε κανένας. Είναι που ήμουν από τους βολεμένους μάλλον.Για αυτό ούτως ή άλλως είχα ανακοινώσει ότι θα παραιτηθώ και πρόλαβαν και με απέλυσαν (χωρίς αποζημίωση και χωρίς καν να αναφέρουν τα δεδουλευμένα που δεν είναι γραμμένα και τι προβλέπει ο Νόμος για αυτά). Είδατε ρε μαλάκες που φωνάζετε, καλυτερεύουν τα πράγματα. Μένουν οι τίμιοι και οι άξιοι επιτέλους μέσα δηλαδή αυτοί που ήταν τόσα χρόνια. Ζήτω ρε! Ζήτω λέω!

Συνεχίστε πάντως να χωρίζετε τους ανθρώπους σε μαγαζάκια.Βρε κουφάλες, πώς τα καταφέρνετε πάντα; Να μου πείτε, πάντοτε έπιανε, ποιος ο λόγος να αλλάξουμε συνήθειες, ε; Μήπως γιατί άλλαξαν οι συνθήκες λίγο;

Στο μαντρί βρε...Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............................

Ένωση Απλών Ανθρώπων Που Θέλουν Να Πιούνε Τον Καφέ Τους Χωρίς Να Τους Πρήζουνε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου