Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Κατάργηση των ημίμετρων!

Καταρχάς, λόγω έλλειψης χρόνου, ψυχικής ηρεμίας και μεγάλου φόρτου εργασίας, το συγκεκριμένο blog δεν ενημερώθηκε. Θα το κάνω στη συνέχεια καθώς είναι ιδιαίτερα κρίσιμη εποχή.
Παύση λοιπόν για λίγο από την ελαχιστοποίηση αποβλήτων, και πάμε να δούμε που και αν υπάρχει η ελάχιστη απαιτούμενη συνείδηση.
Το μήνυμα αυτό, είναι για όσους έχουν βιώσει, ιδιαίτερα όσους βιώνουν ακόμα το καθεστώς Π.Δ.407/80.
Είναι προφανές, ότι τέτοια καθεστώτα δείχνουν το πόσο καλή άποψη έχουν ορισμένοι για το θέμα Παιδεία, η οποία προφανώς δίνεται έτσι...εθελοντικά και με τον αέρα....
Η ύπαρξη του συγκεκριμένου καθεστώτος, παραβιάζει μια σειρά από αρχές, και Συνταγματικά αλλά και Ανθρώπινα δικαιώματα. Για να μην πιάσουμε και τα Επιστημονικά γιατί δεν τα προστατεύει και κανένας από ότι φαίνεται.
Ας πάει στο καλό μαζί με τον καινούργιο χρόνο...Ας γίνει επιτέλους κάτι καινούργιο που να σέβεται κατά το ελάχιστο τους νέους επιστήμονες.
Εξάλλου, όλοι εμείς που το βιώνουμε, αλλά και αυτοί που το βίωσαν παλαιότερα, δε θα πρέπει να κάνουμε κάτι καλό και για τους επόμενους;

Με τους Συναδέλφους στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων συναντηθήκαμε και ανέβηκε ένα blog στην παρακάτω διεύθυνση:
http://pd407ioannina.wordpress.com/

Κοινώς, σε όποιον ενδιαφέρεται για το Ελληνικό Πανεπιστήμιο και το μέλλον του...ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!
Για ότι κακό υπάρχει, φταίνε οι καλοί που κάθονται και δεν κάνουν τίποτα. Ούτε τα στοιχειώδη πολλές φορές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου