Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Κανείς λαός δε φταίει, ε;



Κοίτα, όσον αφορά τους δικούς μας, όπως έχεις δει, δεν έχω χαριστεί σε κανέναν. Και όποτε βλέπω ότι ξεφεύγουν, πέφτει χέσιμο από πάνω ως κάτω. Αλλά δικιά μου χώρα είναι, αν δεν τους γουστάρω, τους στέλνω και έρχονται άλλοι.

Σήμερα όμως, λέω να κοιτάξουμε λίγο το θέμα Ευρώπη, δηλαδή να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, τη Γερμανία και τους υπόλοιπους ανύπαρκτους.

Χθες, βγήκαν οι δημοσκοπήσεις για τις δημοτικότητες των πολιτικών στη Γερμανία. 67 % η Μέρκελ και 70% ο Σόιμπλε. Δηλαδή, αν δεν το κατάλαβες, 7 στους 10 συμφωνούν με τη στάση τους στη Γερμανία. Τις παπαριές περί παραπληροφόρησης δεν τις ακούω άλλο. Τουλάχιστον εμείς, είχαμε λαμόγια και διαφθορά και το παραδεχόμαστε.  Αυτοί όμως εκεί, αγέρωχοι και αλάνθαστοι.

Και ο Χίτλερ είχε μεγάλη δημοτικότητα. Και τότε ο λαός τους είχε «παρασυρθεί» μετά από χρόνια ταπείνωσης. Τώρα, από ποιον ταπεινώθηκαν και έχουν τέτοιο μένος; Δέχονται ως λαός κάτι τύπους σαν τον Σουλτς, που μόλις χθες είπε για κυβέρνηση τεχνοκρατών; Μήπως είναι καιρός να γίνει και ένα δημοψήφισμα Πανευρωπαικό για την απομάκρυνση της Μέρκελ, του Σουλτς και του Σόιμπλε;

Θα πρέπει επίσης να γίνει κατανοητό ποιοι τους ψηφίζουν στη Γερμανία. Κατά κύριο λόγο δύο κατηγορίες. Οι λεφτάδες, που έχει αρκετούς, και οι αγράμματοι που «ενημερώνονται» από τη BILD.

Αν δεν το κατάλαβες, η Ευρώπη ήδη διαλύθηκε και ή θα ενωθεί ή θα γίνει και επίσημα κάποια στιγμή. Με διαφημίσεις Γερμανικών τραπεζών στα αεροδρόμια για να πάνε οι λαοί του Νότου τις αποταμιεύσεις τους στην «ασφαλή» Γερμανία και μόνιμη λιτότητα στους άλλους, δε μιλάμε πλέον για κανενός είδους Ένωση. Μιλάμε για εξουσιαστές και εξουσιαζόμενους.

Θα σε ρωτήσω όμως και κάτι άλλο. Όντως ήμασταν για τον πούτσο σε πάρα πολλά θέματα, το παραδέχομαι γιατί το έχω βιώσει στο πετσί μου. Αν όμως γνώριζες, ότι η κυβέρνησή σου ως χώρα θα ήταν υπεύθυνη για την ασφυξία ενός ολόκληρου λαού και προκαλούσε αυτά που περνάμε εμείς σε κάποιον άλλο, δε θα είχε γίνει της πουτάνας εδώ;

Και φυσικά, όπως και εδώ άλλωστε, οι απόψεις Γερμανών πολιτών που έχουν καταλάβει τι γίνεται, δεν ακούγονται. Κοίτα ας πούμε το παρακάτω βίντεο. Αντίστοιχο με αυτό, δεν είδα πολλά ΜΜΕ εδώ να κάνουν. Και δεν ντρέπονται κιόλας. Ούτε είδα το Δικαστικό Σώμα να κάνει τίποτα για αυτό.
Γερμανοί είναι κι αυτοί, αλλά πολύ λιγότεροι όπως αποδείχθηκε, δυστυχώς για εμάς και την Ευρώπη ολόκληρη. Και θα πρέπει να ξυπνήσουν όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί δεν έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Μήπως να πάω στη διαπραγμάτευση κι εγώ μια βολτίτσα και να πω «Με Μέρκελ, Σουλτς και Σόιμπλε δε διαπραγματεύομαι. Αλλάξτε τους πρώτα και βλέπουμε». Με κλειστές τις δικές τους τράπεζες. Να δούμε αν θα υπάρχει Ευρωζώνη σε μια βδομάδα.

Έλα, μη λέμε μαλακίες. Δε λειτουργεί αυτό το πράγμα φίλε. Δε σου κάνει καθόλου εντύπωση ότι το σύνολο του μέχρι πρότινος πολιτικού κόσμου είναι υπέρ του ΝΑΙ; Άτομα που σε μια Χώρα που είχε Δικαιοσύνη θα είχαν λογοδοτήσει και στα Ταμεία του Κράτους τώρα θα είχαν μπει αρκετά δις, αν δεν είχαμε στην εξουσία αερολόγους και παπαρολόγους. Που ευτυχώς, τουλάχιστον σε αυτό αξίζουν ένα μπράβο και μεγάλη τους μαγκιά, είναι και αριστεροί, είναι και δεξιοί.

Βλέπεις; Πάλι θέμα Δικαιοσύνης είναι. Γιατί χωρίς Δικαιοσύνη, δεν μπορεί να υπάρχει Δημοκρατία.

Δε φοβάμαι διχασμό και τις παπαριές των ΜΜΕ. Φοβάμαι το να μείνει η ίδια κατάσταση επ’ άπειρον.

Αν όμως καταφέρουμε να έχουμε Δικαιοσύνη, ένα σύγχρονο κράτος, και παράγουμε περισσότερα από αυτά που ξοδεύουμε, δε θα φοβάμαι τίποτα. Αλλά δε το βλέπω να έρχεται αυτό με τέτοιου επιπέδου πολιτικούς.

ΟΧΙ χωρίς κανένα μίσος για το ΝΑΙ. Ότι σας φωτίσει, και ότι νομίζετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου