Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ξυπνήστε!

Καλώ όλους τους ενήλικες της γενιάς μου να καταλάβουν την ιστορική ευθύνη που έχουμε απέναντι στα νεότερα παιδιά τα οποία μεγαλώνουν ηττημένα και ταπεινωμένα χωρίς να έχουν φταίξει σε τίποτα. Και με ψυχικά τραύματα τα οποία δε δικαιούνται.

Σκλάβοι σε αυτή τη Χώρα δε θα μεγαλώσουν. Χωνέψτε τι σημαίνει το μίσος που καλύπτει τη Δίκαια Οργή και ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ! Τι φταίνε τα μικρά; Πρόλαβαν και έγιναν κλέφτες και απατεώνες. Τα γερόντια; Να πεθάνουν χωρίς βοήθεια γιατί θα βοηθηθεί το ασφαλιστικό; Με αυτούς τους τελειωμένους που βλέπετε στο Κοινοβούλιο θα πάμε μπροστά; Ο ένας κρατάει τον άλλο από τα παπάρια, δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.Είδατε να μιλούν για τις ευθύνες που τους αναλογούν. Λες και ήρθαν χθες φαίνονται όλοι.

Στο blog που ενημερώνω τους φοιτητές μου υπάρχει μια άμεση λύση. Και περιμένω να ακούσω επίσημα κάποιον να στέκεται απέναντι με λογικά επιχειρήματα να δείτε τι έχει να γίνει. Δεν πρόκειται να χάσω αν τεθεί τέτοιο ζήτημα. Είναι από τις λίγες Ειρηνικές Λύσεις που υπάρχουν. Αν έχει κάποιος κάτι καλύτερο ΝΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ προκαταβολικά.

http://didaskaliafoithtwn.wordpress.com/

Όπως έλεγαν και οι Pink Floyd:
Together we stand
Divided we fall


ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου